Despre noi

CENTRUL COMERCIAL „ZIMBRUL” SUCEAVA

POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES

Adresă:

str. Universității, nr. 19, Suceava, România

ORAR:

L-V: 10:00-19:00 | S: 10:00-18:00 | D: 10:00-15:00

Contact:

serviciicomerciale@yahoo.com

Când nu știi ce să porți, alege CCZ!

Istoria conceptului Complex Comercial Zimbru se regăsește în perioada anilor `70, când pe amplasamentul actual se ridica fabrica de confecţii, care era o adevărată mândrie pentru suceveni. Şi nu pentru că era apreciată de conducerea acelor vremuri, ci pentru că cererea pentru export era enormă. Atât de mare încât ajunsese cea mai mare fabrică de tricotaje din țară, ceea ce în epocă nu era puțin lucru.

Noi vom continua tradiția si credem că adăugăm calitate trecerii prin aceste veacuri, oferind un centru comercial de retail modern, confort și eleganță, o oază de optimism și vitalitate. Este un loc în care să găseşti branduri importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, o experienţă unică de shopping, deschis tuturor celor interesaţi de calitatea produselor comercializate şi a serviciilor prestate.

CCZ a fost conceput ca un edificiu care să acopere nevoile dumneavoastră zilnice oferind un mix de servicii adaptat nevoilor dumneavoastră: radiologie dentară, stomatologie, laborator de analize medicale, spălatorie și curățătorie ecologică, farmacie, wedding planner, retușuri croitorie, patiserie, cafeanea și ATM-uri disponibile.

TESTIMONIALELE CLIENȚILOR NOȘTRI

Pusa Iacob

Student

Drăguț, ai ce vedea și ce cumpăra. Găsești pe toate gusturile și pentru toate buzunarele. Recomand.

Homeniuc Adrian

Manager

Un centru comercial cu câteva magazine interesante, o cafenea și un restaurant. Pentru bijuterii deosebite recomand magazinul Janette.

Sorin Lolca

Șofer

Ambianță plăcută, curat, aerisit, personal amabil, mărfuri variate pentru diferite ocazii.

Lăzăreanu Mihai

Antreprenor

Un magazin cu multe standuri. Produse de calitate și diversificate. Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate vârstele, cadouri și produse personalizate.

PREFERINȚELE CELOR CE NE TREC PRAGUL

80%Distracție, fericire, emoții
98%Mâncare & Băutură pentru toată lumea
80%Cumpărături & Discounturi
100%Facilități și divertisment
84%Weekend în familie
error: Ups, stai cuminte!